0
محتویات سبد خرید
مقالات آموزشی
  • 23
  • 362 مرتبه

بررسی نرم افزار های موسیقی

10 خرداد 1401

نرم افزار آهنگسازی میزبان DAW چیست ؟


DAW به صورت مختصر ، خلاصـــه ای از عبارت Digital Audio Workstation یا ایستگاه دیجیتال تولید صــوت مـــی باشد.نــرم افــزاری که مراحــل تولیــد موسیقی ،ضبط و ویرایش صدا، ،میکس ومسترینگ تا مرحله خروجی نهایی در ان صورت میگیرد.

انتخاب نرم افزارمیزبان
امروزه با رشد چشمگیر تکنولوژی ،کمپانی های متعددی اقدام به تولید نرم افزارهای موسیقی کرده اند و همینطور کمپانیهای قدیمی تر با تکامل و گسترش ویژگی های جدیدتر موفق به جذب مخاطبین بیشتری شده اند.اما باید با این واقعیت روبرو شد که انتخاب بین این همه نرم افزار میزبان کاری دشوار است!
اما این پایان کار نیست و با برسی چند پارامتر ساده شایدبتوانیم  چند قدم  به انتخاب نرم افزار میزبان خود،نزدیک ترشویم.

برسی معیارهای انتخاب نرم افزار میزبان
۱.    
سازگاری و انعطاف پذیری:
نرم‌افزاری که می‌خواهید انتخاب کنید باید متناسب با فعالیت شـــما باشد و بتواند نیازهای کـــاری شما را رفع کندبا پرسش این سوال که نوع فعالیت شما در موسیقی در کدام بخش است و با برسی ویژِگی های هر نرم افزار به سادگی میتوانید به این سوال پاسخ بدید.

۲.    سرعت :
امروزه استفاده صحیح و درست از زمان میتواند خیلی  مثمر ثمر باشد چرا که برای یک موزیسین داشتن وقت کافی برای پیشرفت امری ضروری است.پس نرم‌افزار ایده آل ما باید قابلیت این را داشته باشد که زمان انجام کارها را برای ما به حداقل ممکن برساند و پرسرعت و سبک طراحی شده باشد.


۳.شکل ظاهری:
اکثر کاربران با سلیقه های متفاوت دوست دارند محیط نرم افزار جذاب و زیبا طراحی شده باشد و البته سادگی محیط و دردسترس بودن منوها میتواند معیار خوبی برای سنجش وانتخاب نرم افزار مناسب باشد.


۴.دسترسی به اموزش
معمولا برای فراگیری نرم افزارهای موسیقی  میتوان به صورت حضوری و یا غیر حضوری و یا از طریق سایت ها و فضای مجازی اقدام به یادگیری کرد و این نکته شایان ذکر است که دسترسی به این منابع چه به عنوان اموزش اصلی و یا کمک اموزشی امری مهم و قابل تفکر است.

معرفی بهترین نرم افزارهای میزبان:
در حال حاظرنرم افزارهای بسیار خوبی برای استفاده دردسترس هستند که بهترین ارتیست ها در سراسر دنیا از این نرم افزارها استفاده میکنند که البته هر کدام شکل ظاهری و ویژگی های متفاوتی دارند
اما تنها نکته ای که میان نرم افزارها مشترک وحائز اهمیت است،کیفیت خروجی نهایی است این امر باعث میشود نتیجه بگیریم انتخاب نرم افزار میزبان کاملا سلیقه ای بوده و برتری میان نرم افزارها وجود ندارد و فقط نحوه استفاده وشکل ظاهری است که تفاوت را به وجود می اورد.
 به صورت کلی ممکن است هر نرم افزار تو قسمت هـــای مختلف تخصصی تر طـــراحی شده باشــد و نسبت به ویژگی هایی که در دسترس مخاطــب قرار میدهد هدفمند تر عمل کندوهر موزیسینی با هر نوع سبک و سلیقه کاری بتواند نرم افزار مورد نظر خود را انتخاب کند.در ادامه تعدادی از بهترین نرم افزار ها را به شما معرفی میکنیم که میتوانید با برسی ویژگی های کلی وجزیی ،نرم افزارمناسب خود را انتخاب کنید.

  • اف ال استودیو(FL STUDIO)

  • کیوبیس(CUBASE)

  • استودیو وان(STUDIO ONE)

  • ابلتون لایو(Ableton Live)

  • لاجیک(Logic Pro)

  • پروتولز(Pro Tools)

  • ریزن(Reason)

 

 

فایل های پیوست